Palvelumme

Epäiletkö ympäristössäsi olevan haitallisia vieraslajeja, esimerkiksi jättiputkea?

Ota yhteyttä, me autamme haitallisten vieraskasvien tunnistuksessa, torjuntatarpeen arvioinnissa ja teemme tarpeenmukaista torjuntaa sekä seurantaa asiakkaan toiveet huomioiden.

Haluatko tietää haitallisista vieraskasveista lisää?

Ota yhteyttä, me kerromme asiasta lisää.

Tarvitseeko taloyhtiönne, yhdistyksenne, yrityksenne henkilökunta tai asiakkaat opastusta ja tietoa vieraslajeista?

Ota yhteyttä, meiltä voitte tilata opastusta ja luentoja aiheeseen. Räätälöimme esityksemme ja opastuksen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kaupungit, kunnat ja organisaatiot, valtaavatko haitalliset vieraslajit alueitanne?

Ota yhteyttä, annamme haitallisten vieraskasvien tunnistusapua, keräämme havaintoja, kartoitamme tilannetta, arvioimme torjuntatarvetta, teemme tarpeen mukaiset torjunnat, raportoimme havainnoistamme ja tehdystä työstä sekä hoidamme alueiden tarpeellisen seurannan. Järjestämme asukkaille ja henkilökunnallenne sekä alihankkijoillenne infotilaisuuksia, opastusta torjuntaan tai luentoja vieraslajeista.

Opastamme tunnistamaan haitallisia vieraskasveja myös valokuvien keinoin. Teemme tilauksesta valokuvanäyttelyitä asiakkaiden toiveiden ja tilojen mukaan.

Yrityksen kotipaikka on Lahdessa, mutta toimintasäde ulottuu yhtä pitkälle kuin jättiputketkin. Opastusta, tietoiskuja, luentoja ja valokuvanäyttelyitä aiheesta on mahdollista saada ympäri Suomen. Jättiputken torjuntaa teemme Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla. Sovittaessa myös muualla Suomessa.


Kuva0266-1.jpg

Ota yhteyttä!

Miia Korhonen

050 - 911 7782
miia.korhonen@luontoturva.com