Jättiputki ja muut haitalliset vieraslajit

Luontoturva ja luonnosta lumoutuminen

Torstai 30.11.2023 klo 11.20 - Miia Luontoturva

Luontoturva on tehnyt Neko Oy:n kanssa yhteistyötä jo vuosia ja jälleen on aika luoda kuvia ja ajatuksia joulun odotukseen Nekon kanaville. Tänä vuonna teemaksi valikoitui lumoutuminen luonnosta ja siihen johdatti metsämieli -ohjaaja koulutus.

Kuvia ja ajatuksia metsämieltä mukaillen laittelen Luontoturvan sivuille, mutta kuvat löytyvät myös Nekon facebook sivuilta.

Neko_luomoava_luonto_metsamieli_Miia_Luontoturva.fi.jpg 

Lumoava_luonto_puhalla_kiire_pois_Miia_Luontoturva.fi.jpg

Lumoava_luonto_pysahdy_Miia_Luontoturva.fi.jpg

Lumoavaa joulun odotusta!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: neko, joulu, metsämieli, ohjaaja

Metsämieli, Luontoturvan uusia kuvioita

Maanantai 6.11.2023 klo 8.55 - Miia Luontoturva

Torjuntojen maastokausi on tältä vuodelta lopussa ja nyt on taas aikaa hengähtää ja miettiä tulevaa. Muutoksia onkin tulossa ensi vuodelle omaan ja Luontoturvan tekemiseen.

Vieraslajit ovat edelleen työssä mukana, mutta käytännön torjunta töitä vähennän. Pääpaino tekemisessä tulee olemaan vieraslajien asiantuntijatyössä (luennot, torjuntasuunnitelmat, tiedotus, opastus yms.), mutta myös uusia juttuja on tulossa.

Viime vuosina itse olen oppinut arvostamaan rauhoittumista ja luonnosta sekä luovuudesta saatavaa voimaa ja nyt onkin minulla metsämieli ohjaaja koulutus menossa ja olen menossa opiskelemaan myös taiteen käyttämistä apuna omassa hyvinvoinnissa ja myös sen ohjaamista muille.

Luontoturva.fi_Miia_Korhonen_metsamieli_ohjaaja.JPG

Eli vieraslajien parissa tehtävän työn lisäksi Luontoturva ryhtyy tekemään myös metsämieli ajatusta mukaillen ohjausta eri ryhmille. Tästä voi kysellä lisää miia.korhonen@luontoturva.com tai 050-9117782.

Uusien tuulien voimalla loppuvuoteen!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: metsämieli, ohjaaja, luontoturva